Ansiktsbehandling med MeLine för behandling av pigmenteringar

Ansiktsbehandling – Fire & Ice

Fire & Ice är en intensiv och klinisk ansiktsbehandling som har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen samt kan även förbättra hyperpigmentering och akne problematik.

 

Om behandlingen

Fire & Ice är en intensiv och klinisk ansiktsbehandling som har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen samt kan även förbättra hyperpigmentering och akneproblematik. Behandlingen är djuprengörande och du får omedelbart en fantastisk lyster.
Nycklarna till denna fantastiska behandling är två resultatsinriktade masker:

FIRE: Den kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden genom dess potenta ingredienser såsom fruktsyror, extrakt, vitaminer och antioxidanter.

ICE: Den andra masken är den svalkande, lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque som innehåller hyaluronsyra, aloe vera samt med flera aktiva extrakt. Har du en aktiv rosacea använder vi endast denna masken.

Utöver maskerna använder vi en särskild kombination av iS Clinicals serum och krämer. Det finns en anledning till varför denna behandling är så populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet

Behandlingstid

30 min

Antal behandlingar

Kur på 2-4 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum. Kontinuerligt ett par gånger per år.

Indikationer

Hudförbättrande, Fet hy, Orenheter, Akne, Torr hy

Risker

Övergående flagning, torrhet, svullnad, rodnad, klåda. Tänk på att inte dra i flagor/ pilla på huden veckan efter din behandling då det lätt kan komma in bakterier.

Före behandlingen

Du behöver inte göra något innan behandlingen.

 

Efter behandlingen

Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter din behandling.

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor