Behandling med Skinbooster

Skinbooster är en behandling som gradvis bygger upp huden och förbättrar hudens elasticitet och struktur samt ger huden en ökad naturlig lyster och spänst.

Vad innebär en behandling med skinbooster?

Skinbooster är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. De innehåller hyaluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare, yngre och fräschare ut. Huden får tillbaka mer elastisitet.

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

Injektionerna ges vanligtvis vid 2–3 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum för att gradvis återställa elasticiteten och slätheten hos din hud

Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa att resultatet håller länge

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Skinboosters så som förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

Behandling med Skinbooster på hals.

Priser

Skinbooster

Ord. pris

Årskort

1 ml

3150 kr

2835 kr

2 ml

5450 kr

4900 kr

Kur 3 x 1 ml

9000 kr

8500 kr

Behandlingsområden

Vanliga frågor

Gör det ont?

Uppdatera

Hur länge håller det?

Uppdatera

Vad kan man få för biverkningar?

Uppdatera

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor