Om Våra Kliniker

Vi är en personlig boutique-klinik som arbetar med ett holistiskt skönhetsperspektiv där vi värnar om individualitet och naturliga resultat. I dagsläget har vi två exklusiva kliniker, en i Stockholm och en i Karlstad.

Våra kliniker

Vi vill önska dig välkommen till framtidens skönhetsklinik!

Vi är en personlig boutique-klinik som arbetar med ett holistiskt skönhetsperspektiv där vi värnar om individualitet och naturliga resultat.

Vår värdegrund vilar på närhet, kvalitet och trygghet för alla som kommer i kontakt med oss, patienter, kollegor och samarbetspartners. Vårt mål i alla lägen är 100% nöjda kunder.

Svenska Hudkliniker – Karlstad

Kliniken är belägen mitt i centrala Karlstad på Järnvägsgatan 10.

I Gamla Riksbankshuset, som byggdes vid sekelskiftet, har vi renoverat två plan på totalt 535 m2 med hela 14 behandlingsrum.

Läs mer om kliniken i Karlstad

Svenska Hudkliniker – Stockholm

Kliniken är belägen mitt i centrala Östermalm på Humlegårdsgatan 13.

Läs mer om kliniken i Stockholm

Vår värdegrund och holistiska synsätt

Vi arbetar utifrån ett tydligt holistiskt skönhetsperspektiv där vi alltid värnar om individualitet och naturliga resultat.

Närhet

I mötet med oss strävar vi efter att Du ska känna Dig varmt välkommen och att Din upplevelse i mötet med oss blir personlig och förtroendefull.

Kvalitet

I mötet med oss strävar vi efter att erbjuda högklassiga behandlingar utförda av marknadens bästa behandlare i en sofistikerad, exklusiv miljö.

Trygghet

I mötet med oss strävar vi efter att erbjuda högklassig service och tillgänglighet med målet att Du alltid ska känna Dig 100% nöjd och trygg.

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor