UTBILDNINGAR

Svenska Hudkliniker Utbildningar

Med 22 fantastiska kollegor och två exklusiva kliniker, i Stockholm och i Karlstad, är Svenska Hudkliniker idag en av landets mest anlitade skönhetsaktörer. Vårt mål är att alltid erbjuda absoluta toppklass gällande maskiner, produkter, metoder och kompetens!

På våra kliniker utför vi omkring 10 000 injektionsbehandlingar varje år. Vi har lång och gedigen kunskap om olika tekniker och ett holistiskt perspektiv på injekionsbehandlingar generellt.

Vi får ofta förfrågningar från kollegor om att dela med oss av våra erfarenheter, tips och kunskaper. I nuläget har vi ingen akademi med ettutvecklat kursprogram. Möjligen kommer vi att utveckla vårt utbud av fler kurser under våren 2024. I nuläget har vi planerat en läppkurs lördagen den 18 november 2023.

LÄPPKURS

CANNULA S-TEKNIK AVANCERAD

LÖRDAG 18/11

09-18

KARLSTAD

15000:-

FÖRKUNSKAPER

Du är en erfaren injektionsbehandlare. För att tillgodogöra dig kursens innehåll behöver du även ha erfarenhet av att arbeta med cannula, gärna 27 Gauge. Vi rekommenderar att du gjort minst 5 läppbehandlingar med cannula innan du deltar på denna kurs.

INNEHÅLL

Vid den här utbildningen kommer vi att grundligt analysera konsultationen och det konstnärliga skapandet vid en läppbehandling. Fokus kommer att ligga på behandlingssituationen med modeller. Hands on. Vi tillhandahåller modell.

Vi vill poängtera att vi utgår ifrån att du som erfaren injektionsbehandlare har full kunskap på anatomi, risker, komplikationshantering och produktval när det gäller estetiska injektioner.

Anmälan:

Epost: info@svenskahudkliniker.se

10 platser

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor