Vårt behandlingsutbud

Vi har ett holistiskt skönhetsperspektiv med balans och harmoni som mål. Vårt behandlingsutbud vilar på två fundament, volymbehandlingar och hudbehandlingar.

behandlingsutbud med holistiskt skönhetsperspektiv

Ett behandlingsutbud som stödjer ett holistiskt skönhetsperspektiv

Vi arbetar med utgångspunkt från ett holistiskt skönhetsperspektiv. Det innebär att vi ser på skönhet som en helhet, där vi tar hänsyn till både det yttre och det inre. Det handlar om att främja en hälsosam livsstil och att ta hand om hela kroppen, både fysiskt och mentalt.

Vårt holistiska synsätt har medfört att vi har ett brett behandlingsutbud, samtidigt som vi arbetar med den senaste tekniken, de bästa produkterna och med de bästa redskapen.

Det breda behandlingsutbudet är dock ingen garant för det holistiska skönhetsperspektivet. Det finns två ytterst viktiga faktorer som säkerställer kvalitén av behandlingsutbudet, nämligen en välutbildad personal som trivs på sin arbetsplats samt stabila och pålitliga samarbetspartners.

Här är några av våra viktigaste samarbetspartners: HBS Nordic, Scanex Medical Systems, Galderma, MM Skincare och Noscomed

Vi värnar om individualitet och naturliga resultat. Vår värdegrund vilar på närhet, kvalitet och trygghet, för alla som kommer i kontakt med oss -patienter, kollegor och samarbetspartners.

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor