Radiesse

Volymskapande behandling med Radiesse

Med olika former av fillers skapar vi volym där den gått förlorad eller skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte att skapa ”beautification”. Behandlingens syfte kan dels vara att bromsa, förebygga åldrandets processer i huden och till och med förbättra och föryngra den. En volymskapande behandling med Radiesse görs med fördel av käke, kindben eller haka.

Vad innebär en volymskapande behandling med Radiesse?

Radiesse är en kollagenstimulerande filler. Den har både en lyftande förmåga och ger samtidigt även hudförbättrande effekt. Kollagen är den primära komponenten i huden och står för 70% av hudens vikt. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar och medför slappare och rynkigare hud. Radiesse  stimulerar fibroblasterna att producera kollagen som ger fastare och ungdomligare hud.

Det finns två olika användningsområden för Radiesse. Volymuppbyggande eller hudförbättrande behandling. Den är lämplig vid önskad definition av exempelvis kindben eller käklinje.

Med Radiesse kan man även behandla huden för att förbättra spänst, lyster och tjocklek. Områden man kan behandla är exempelvis händer, kinder, hals, dekolletage m.fl.

Som alltid köper vi in våra produkter från officiella distributörer. I detta fall är det Noscomed som är leverantör. Du kan läsa mer om själva produkten här.

Priser

Radiesse

Ord. pris

Årskort

1,5 ml

5850 kr

5265 kr

2 x 1,5 ml

9550 kr

8595 kr

Behandlingsområden

Vanliga frågor

Gör det ont?

Uppdatera

Hur länge håller det?

Uppdatera

Vad kan man få för biverkningar?

Uppdatera

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor