Hudförbättrande behandling med Radiesse

Med Radiesse stimuleras och ökas individens egna naturliga kollagenproduktion. Hudens kvalitet och fasthet förbättras. 

Vad innebär en hudförbättrande behandling med Radiesse?

Radiesse är en mycket effektiv hudförbättrande behandling som stimulerar hudens egna kollagenproduktion. Genom att gradvis stimulera och öka individens egen naturliga kollagenproduktion kan hudens kvalitet och fasthet återställas.

Radiesse har en lyftande förmåga och ger dig även en vackrare, friskare hy. Kollagen är den primära komponenten i huden och står för 70% av hudens vikt. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar och medför slappare och rynkigare hud. Behandlingen  stimulerar fibroblasterna att producera kollagen som ger fastare och ungdomligare hud.

Det finns två olika användningsområden för Radiesse. Volymuppbyggande eller hudförbättrande behandling. Behandlingen passar bra för dig som önskar tydliga konturer på exempelvis kindben och käklinje, eller hud som förlorat spänst, lyster och tjocklek. Områden man kan behandla är exempelvis händer, kinder, hals, dekolletage m.fl.

Som alltid köper vi in våra produkter från officiella distributörer. I detta fall är det Noscomed som är leverantör. Du kan läsa mer om själva produkten här.

Priser

Radiesse

Ord. pris

Årskort

1,5 ml

5850 kr

5265 kr

2 x 1,5 ml

9550 kr

8595 kr

Behandlingsområden

Vanliga frågor

Gör det ont?

Uppdatera

Hur länge håller det?

Uppdatera

Vad kan man få för biverkningar?

Uppdatera

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor