svenska hudkliniker

Om Svenska Hudkliniker

Vi vill önska dig välkommen till framtidens skönhetsklinik!

Vi är en personlig boutiqe-klinik som arbetar med ett holistiskt skönhetsperspektiv där vi värnar om individualitet och naturliga resultat.

Vi är idag en av nordens mest anlitade hudkliniker. Vårt mål i alla lägen är 100% nöjda kunder.

Vår historia

Vi (Kathrin & Frida) startade Karlstad Hudklinik våren 2015. De första åren var det bara vi två, en mamma och en dotter. Det var en fantastisk och underbar tid, på så många sätt. Allt var så nytt och spännande. Vår glädje och kreativitet sprudlade och vi fick privilegiet att vara med att forma en helt ny bransch.

Vår mix av kompetens, personlighet och ålder visade sig vara lyckad för vårt lilla företag. I takt med att vårt varumärke etablerades började vi stegvis utöka verksamheten. Vi gjorde vår första rekrytering 2016. I början hade vi fjärilar i magen, det är alltid med viss nervositet man går utanför sin trygghetszon. Nu med facit i hand är vi så glada över att vi vågade, trots att det var läskigt. Vi har fått privilegiet att få vara med om en fantastisk och lärorik utvecklingsresa. I skrivande stund har vi hunnit bli 21 kollegor i företaget. Vem hade vågat drömma om att vi skulle bli en av de mest anlitade klinikerna i Norden?

I samband med att vi öppnade ytterligare en klinik i Stockholm 2021 bytte vi namn till Svenska Hudkliniker. Hos oss arbetar idag sjuksköterskor, hudterapeuter, läkare, dermatolog och administrativ personal.

Vi har värderat både det medicinska och det estetiska perspektivet mycket högt. Vi hoppas att vi ska få fortsatt förtroende från alla er även i framtiden. <3

Kathrin Mörtel – Grundare och verksamhetschef

Jag har varit sjuksköterska i nära 30 år. Jag är även vidareutbildad till Disktriktssköterska. Jag har tidigare arbetet som skolsköterska, som verksamhetschef för skolhälsovård samt chef inom barnpsykiatri.

Min roll på SHK är huvudsakligen att ansvara för kvalitet och utveckling av våra tjänster och behandlingar. Delvis arbetar jag fortfarande med patientarbete, främst på kliniken i Stockholm. Då och då arbetar jag som utbildningskonsult mot andra kliniker avseende olika typer av injektionsbehandlingar.

Vår bransch är högt efterfrågad och växer därför snabbt. I Sverige utgör uppskattningsvis av 90% av alla injektionsbehandlare av sjuksköterskor. För mig är det viktigt att vi sjuksköterskor tar en ledande roll i utvecklingen av braschens framtid.

I hela mitt liv har jag känt enorm kärlek till naturen och alla djur. Jag är väldigt oroad över det som händer vår planet och den katastrof som vi människor ställer till med. Jag strävar efter att försöka leva hållbart och vill även påverka min omgivning att göra detsamma. Jag reser med tåg, undviker flygresor, promenerar till arbetet. Vi på SHK börjar även ställa krav på våra leverantörer att göra detsamma. Förändring måste ske nu.

På min fritid ägnar jag mig åt min familj, min underbara trädgård och olika typer av träning och motion, främst löpning, helst i skogen. Jag läser (lyssnar på) böcker, promenerar så ofta och så långt jag kan. I ett tidigare liv var jag en dedicerad triathlet. Min bästa merit är World Championship of Ironman på Hawaii.

Frida Mörtel – Marknadschef

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices phasellus vitae amet odio sodales. Eget nascetur odio ullamcorper sodales vitae eget egestas. Velit lectus maecenas aliquam scelerisque cursus maecenas. At scelerisque mi habitasse nisl. Cum elementum purus, erat sit vulputate diam nec molestie justo. Sit dui, purus sed semper nec tortor, enim. Quis dignissim fringilla felis curabitur sed volutpat dignissim. Mauris scelerisque.

Vår värdegrund och holistiska synsätt

Vi arbetar utifrån ett tydligt holistiskt skönhetsperspektiv där vi alltid värnar om individualitet och naturliga resultat.

Närhet

I mötet med oss strävar vi efter att Du ska känna Dig varmt välkommen och att Din upplevelse i mötet med oss blir personlig och förtroendefull.

Kvalitet

I mötet med oss strävar vi efter att erbjuda högklassiga behandlingar utförda av marknadens bästa behandlare i en sofistikerad, exklusiv miljö.

Trygghet

I mötet med oss strävar vi efter att erbjuda högklassig service och tillgänglighet med målet att Du alltid ska känna Dig 100% nöjd och trygg.

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor