Facelift

Facelift med fillers och rynkbehandling med estetisk neurotoxin – vi återskapar volym, kontur och struktur åt mellanansiktet och nedre delen av ansiktet.

Vad innebär ett facelift med fillers och rynkbehandling?

Vi människor tenderar att uppskatta anletsdrag som signalerar ett sympatiskt, inbjudande och vitalt uttryck. ”Facelift” är en populär behandling är att återskapa eller förstärka volym på vissa områden i ansiktet. Vid facelift fokuserar vi främst på att restaurera förlorad volym, samt att minska porer och rynkor adderar vi även en rynkbehandling med estetisk neurotoxin.

Alla individer är lika men ändå olika. Generellt sett förlorar vi gradvis fukt, fett och benmassa i takt med att vi blir äldre, formen och strukturen i vårt ansikte ändras kontinuerligt. Många av oss upplever att åldrandets förändringar kan bidra till att vi signalerar känslor och uttryck som inte överensstämmer med hur vi mår. Vi ser kanske trötta, bistra och sammanbitna ut men känner oss fortfarande pigga, glada och vitala inombords. Målet med behandlingen är att känslan på in- och utsidan ska harmonisera bättre.

Priser

Facelift

Ord. pris

Årskort

Mini (4ml filler, 1 omr)

14390 kr

14390 kr

Medium (6ml filler, 2 omr)

19890 kr

19890 kr

Large (8ml filler, 3 omr)

24990 kr

24990 kr

*Områden avser rynkbehandling.

Våra facelift- behandlingar

Vanliga frågor

Gör det ont?

Uppdatera

Hur länge håller det?

Uppdatera

Vad kan man få för biverkningar?

Uppdatera

Boka en kostnadsfri digital konsultation så svarar vi på alla dina frågor